vissza a nyitólapra
 

CSIKI-BEGE AUTOPLAZA

Csiki-Bege Autoplaza üvegfelületei és homlokzati szigetelése fontos elemei az energiatakarékos üzemeltetésnek

2005.április – megnyító ünnepség. A beruházás a cégcsoport tervei alapján és saját generálkivitelezéssel valósult meg.  A közel 20 ezer négyzetméteres ingatlan, szolgáltatóház üzemeltetője ugyancsak a cégcsoport . Az Autoplaza 2005 áprilisában nyitott meg, több autós márkaképviselet helyszíne, 50 állásos márkaszervizzel, konferencia központtal, fitnesz teremmel és további szolgáltató albérlőkkel.  A “Prime property 2008” kapcsán a 21 legjobb európai, 10 ezer nm feletti ingatlan egyike.

Az ingatlan egyedi megoldásai – épület szerkezet hűtés- fűtés, hőszivattyúrendszerek, napkollektorok, passzív talajvizes hűtési rendszerek és 100%-ban cserélt hővisszanyert légtechnika bíztosítják az energiatakarékos üzemeltetést. Az épületben felhasznált műszaki megoldások, elektromos rendszer, az épület építészeti megoldása és tájolása egy hasonló korú és területü ingatlan üzemeltetési költségeinek több mint 50%-át megspórolja.

2009 júliusában értékesítettük az Autoplazat, a bankhiteleink lezárása érdekében, miközben a főtevékenység az autópiachoz kötődött ami viszont drasztikusan visszaesett.

2009 - Csiki-Bege Autoplaza üvegfelületei és homlokzati szigetelése fontos elemei az energiatakarékos üzemeltetésnek

2007 karácsonya - ünnepi kivilágításban az Autoplaza

(c) 2010 felhasználási feltételek